Kazadan Sonra “Beni boş mu sandınız!” diye bağırdı

Kazadan Sonra “Beni boş mu sandınız!” diye bağırdı

Karaman’da özellikle hafta sonları yaşanan trafik kazalarında alkolün katkısı büyük

Karaman yaşanan trafik kazalarında kimi zaman sürücülerin dikkatsizlikleri ön plana çıkarken kimi zamanda sürücülerin alkollü oldukları gerçeği gündeme gelir.

İçip için insan hayatını hiçe sayan bu trafik magandaları farkında bile olmadan önce kazaya karışırlar sonrasında da polisten kaçıp araç kullanmadıklarını iddia ederler.

Dün akşamüstü yaşanan trafik kazası da bu durumun en güzel örneklerinden biri oldu.

Mara yolu üzerinde sanayi istikametine 70 AC 050 plakalı otomobili ile gitmekte olan M.Ç. isimli vatandaş karşıdan bir otomobilin üzerine geldiğini gördü. Kendini kurtaramayan araca karşı yönden gelen 70 AC 100 plakalı otomobil çarptı. Kaza maddi hasarlı olunca sürücüler anlaşmayı tercih ettiler. Ancak kazaya sebebiyet veren aracın sürücüsü kaza mahalline polis ekiplerinin geldiğini görünce kaçmaya çalıştı. Olay yerine sevk edilen asayiş ekiplerinden kaçamayan sürücü gözaltına alınıp araca bindirilince gerçek ortaya çıktı. Yapılan alkol muayenesinde 1.80 promil alkol tespit edilen, kimlik beyanında bulunmayan ve isminin Emre olduğu söylenen sürücü uzun süre polise direnmeye bağırmaya çalıştı.

Aracın kendisinin olduğunu kabul edip kendinin kullanmadığını iddia eden alkollü vatandaş hızını alamayınca “Siz beni boş mu sanıyorsunuz, şimdi darp raporu alıp size hesap soracam” diyerek polise mukavemet göstermeye çalıştı.

Kaza sonrası araçlar kaza mahallinden kaldırılırken alkollü vatandaş karakola götürüldü.

alkol2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber