Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Ali Atak'tan Ziyaretler

Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Ali Atak'tan Ziyaretler

Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Ali Atak, ilçeye bağlı Akarköy ve Karalgazi Köyü'nü ziyaret etti.

Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Ali Atak, yapılacak her hizmet ve atılacak her adımda vatandaşın fikrini önemsediklerini söyledi.

Hem yapılan çalışmaları yerinde incelemek, hem de planlayacak çalışmaları belirlemek için köy ve mahallelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Atak, "Sürdürdüğümüz köy ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın olması muhtemel taleplerini dinleyip, birlikte değerlendirip, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Yapılacak hizmet ve atılacak adımlarda vatandaşımızın fikrinin gerekli ve önemli olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

Kaymakamı 2019 yılı KÖYDES programı kapsamında Köylerimizde yapımı devam eden işleri yerinde inceledi

Kaymakam Mehmet Ali Atak2019 yılı KÖYDES programı kapsamında yapımı devam eden İlçemiz Akarköy Köyünü Özel İdare Müdürü Esra Çelik, KHGB sorumlu memur Şahin Kahraman ile ziyaret ederek Köy Muhtarı Recep Turhan ve ilgili şirket yetkililerden bilgi aldı.

img_1721.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber