Kazımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin Göreve Başladı

Kazımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin Göreve Başladı

Yeni atamalar ile görevine başlayan Şahin il olarak kolluk güçlerinden brif aldı.

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Yasin Şahin, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

"Kıymetli hemşehrilerim,

İlçemizde görev yapmaktan büyük onur duyduğumu belirtmek isterim. Sevgi dolu, samimi ve sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim." denildi.

Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu ve heyeti, İlçe Kaymakamı Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Özgeçmiş

07.07.1989 Trabzon/Yomra doğumlu Kaymakamımız Yasin ŞAHİN ilk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında ikincilikle mezun oldu.

2016 Haziran ayı itibariyle Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Gökdere Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.

2018 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ardahan Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

İl merkez stajına müteakip sırası ile Diyarbakır/Sur ve Yalova/Armutlu İlçelerinde refiklik stajlarını tamamladı.
30.05.2019 tarihli Bakanlık Onayı ile Bursa İli Harmancık ilçesinde yaklaşık bir yıl Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Görevi sırasında sürdürdüğü başarılı çalışmaları nedeniyle Bursa Valisi Sn. Yakup CANBOLAT tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

28.05.2020 tarihli Bakanlık Onayı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Yasin ŞAHİN, ilçemizdeki görevine 06.06.2020 tarihinde başladı.

kay1.jpgkay3.jpgkay4.jpgkay2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber