Kazımkarabekir Sonunda Doğal Gaza Kavuşuyor

Kazımkarabekir Sonunda Doğal Gaza Kavuşuyor

Kazımkarabekir ilçesi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın talimatı ile doğal gaza kavuşacak.

İlçeye doğal gaz getirmek için çalışma başlatan Başkan Ali İhsan Alanlı, Kazımkarabekir’in doğal gaza kavuşması için gerekli girişimlerde bulundu. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ilçenin en kısa zamanda doğal gaza kavuşması için gereken talimatları verdi.

Bakan Elvan bu çerçevede Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile görüşerek Kazım Karabekir’e doğal gaz için Enerya yetkilileri ile temasa geçmesini istedi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kazım Karabekir’in kısa süre içerisinde doğalgaza kavuşması için Bakanlık yetkililerine de konuyu ilettiği öğrenildi. 

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınladı.
Mesajında;

Her geçen gün yıldızı parlayan ve en gözde yerleşim alanları içerisinde hak ettiği yeri alan Kazımkarabekir ilçemizin daha modern hale gelmesi ve vatandaşlarımızın en büyük ihtiyacı olan ısınma sorunu başta olmak üzere çok yönlü yaşama katkı sağlayacak doğal gazın ilçemize kazandırılması için somut adımlar atan ve bu hizmetin kısa zamanda gerekli talimatı veren Kalkınma Bakanımız sayın Lütfi Elvan başta olmak üzere, TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanımız sayın Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili sayın Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanımız sayın Ertuğrul Çalışkan, AK Parti il Başkanımız sayın Nazmi Ünlü ile tüm AK Parti teşkilatlarına bu hizmetlerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu bildirir, halkımız adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.  
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber