Kazımkarabekir'de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kazımkarabekir'de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında  öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler, okulların fiziki durumları ,okulların ihtiyaçları gibi konuların  görüşüldüğü “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Toplantısı” Kaymakam Ramazan Polat başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan V.,İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Köy ve Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Kaymakam Ramazan Polat , yeni eğitim ve öğretim yılında bütün öğretmen ve öğrencilere  başarılar dileyerek toplantıyı bitirdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber