Kazımkarabekir’de Eşya Taşırken Ölümden Döndüler

Kazımkarabekir’de Eşya Taşırken Ölümden Döndüler

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde yaşanan yüksekten düşme olayında iki vatandaş ağır yaralandı

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde yaşanan olayda yeni açılacak olan bir apartın teşrifatı için alınan eşyaların taşınması sırasında vinç kazası yaşandı.

Vinç ile 4 katlı binanın son katına eşya çıkarmak için vincin sepetine binen Yunus Ordu (30) ve Hüseyin Uysal (30) yerden yaklaşık 10m yüksekliğe geldiklerinde, vinç sepetinin düşmesiyle birlikte sepetinde altında kaldılar.

Vinç ve üzerindekilerinde ağırlığıyla yere düşen ve ağır yaralanan Ordu ve Uysal, 112 sağlık ekipleri ile Karaman Devlet Hastanesine götürüldüler. Burada yapılan müdahaleler sonrası Hüseyin Uysal Cerrahi yoğun bakımda ameliyata alınırken ciğerlerinden ağır yaralı olan Yunus Ordu daha geniş müdahale için Konya’ya sevk edildi.

Hayati tehlikeleri olduğu öğrenilen yaralıların tedavisi devam ederken konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
2 Yorum