Kazımkarabekir’de Orhan Ölmez Sahne Aldı

Kazımkarabekir’de Orhan Ölmez Sahne Aldı

Kazımkarabekir Paşayı Anma ve Yaz Şöleni Etkinlikleri kapsamında Orhan Ölmez sahne aldı.

Kazımkarabekir Belediyesi ve Kazımkarabekir Kaymakamlığı’nın ortak olarak düzenlediği 
Kazımkarabekir Paşayı Anma ve Yaz Şöleni Etkinlikleri kapsamında 5 gün boyunca devam edecek olan etkinliklerde dün akşam Orhan Ölmez Kazımkarabekir kapalı spor Salonu bahçesinde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Program Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’nın açılış konuşması ardından Kazımkarabekir’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermesi ile başladı.

Gecenin bir başka sürprizide Uluslararası Öğrencilere Türkçe Öğretimi kapsamında Kosova, Cezayir, Mısır, Azerbaycan ve İran gibi farklı ülkelerden gelen yabancı uyruklu öğrenciler de programı izleyenler arasındaydı.

Yabancı Uyruklu öğrenciler Belediye Başkanı Alanlı ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

basliksiz-1-043.jpg

Programın ilerleyen saatlerinde sanatçı Orhan Ölmez sahneye aldı.Orhan Ölmez en sevilen şarkılarını Kazımkarabekir halkına seslendirdi.

Etkinlikler Kapsamında Bugün Akşam Nuray Hafiftaş Sahne Alacak.


 

Kazımkarabekir’de Orhan Ölmez Sahne Aldı

Kazımkarabekir’de Orhan Ölmez Sahne Aldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber