Kazımkarabekir'de Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Yemeği

Kazımkarabekir'de Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Yemeği

Kâzımkarabekir Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi.

İlçe kaymakamlığının şehit aileleri ve gazi yakınlarının onuruna düzenlediği iftar programına Vali Tapsız, İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İl Genel Meclis Üyeleri, şehit aileleri ve gazi ve gazi yakınları katıldı.
 
İftar öncesinde şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları gezen Vali Tapsız, günün en özel konuklarıyla yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet etti.
 
İftar programı sonrasında Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam ümmetine hayırlar ve güzellikler getirmesi dileklerinde bulunan Vali Tapsız, yardımlaşmanın ve paylaşmanın dolu dolu yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı şerifin birliğimizin ve beraberliğimizin devamına, kardeşlik ikliminin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.
 
Konuşmasında konuklarının ve tüm inananlarının Kadir Gecesini ve idrak edilecek olan Ramazan Bayramını tebrik eden Vali Tapsız “Bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden  tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

kazimkarabekirde-iftar-yemegi.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber