Kazımkarabekir'in Yeni İdarecilerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Kazımkarabekir'in Yeni İdarecilerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaman Valisi Fahri Meral Kazımkarabekir Kaymakamlığını ve Belediyesini ziyaret etti.

Karaman Valisi Fahri Meral, İçişleri Bakanlığının 30 Mayıs 2019 tarihli onayı ile İlçe Kaymakamlığına görevlendirilmesi yapılan Mehmet Ali Atak ile Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’na ziyaretlerde bulundu.
 
02 Ağustos 2019 Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Vekili Mehmet Ali Atak ile bir süre sohbet eden Vali Meral, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldığı Atak’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Fahri Meral, ilçedeki ziyaretlerine daha sonra Belediye Başkanlığı ile devam etti. Ziyarette Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylık ve başarılar dileyen Vali Meral, başkan Boyacıoğlu’ndan ilçenin mevcut durumu ve belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Ziyaret, başkan Boyacıoğlu tarafından Vali Meral’e ziyaretin anısına hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

img_1799.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber