Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Turizm Değerlendirmesi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Turizm Değerlendirmesi

"Böyle devam ederse sezonda en az 3 milyon turisti Kemer'de ağırlarız"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, böyle devam etmesi halinde sezonda en az 3 milyon turisti ilçede ağırlayacaklarını bildirdi.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer'de turizm alanında büyük hareketlilik yaşandığını belirtti.

İlçede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini, Kurban Bayramı hazırlıklarının da tamamlandığını aktaran Topaloğlu, "Kemer, genellikle Rus misafirlerimizi ağırladığımız bir bölge. Rusya kapılarını açıncaya kadar Ukrayna, Belarus, Baltık ülkelerinden gelen misafirlerimizle sezona başladık. Şu anda inanılmaz bir Rus misafir yoğunluğu var. Bayramında etkisiyle şu anda bölgemizde yüzde yüz doluluğa ulaştık. Böyle devam ederse sezonda en az 3 milyon turisti Kemer'de ağırlarız." ifadesini kullandı.

Topaloğlu, herkes tarafından salgın tedbirlerine uyulması gerektiğini kaydetti.

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber