Kent Konseyi Başkanından Mevlüt Kuntoğlu'na Teşekkür

Kent Konseyi Başkanından Mevlüt Kuntoğlu'na Teşekkür

Karaman’da Kent Konseyi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Merkezi’nin işbirliği ile engellilere yönelik karakalem ve resim kursu açıldı.

Kent Konseyi ve Emekli ve Engelli Dinlenme binasında açılan kurs ile engelli bireylerin becerilerinin geliştirilmesi, özgüven sağlama ve sosyal hayata uyum sağlamaları amaçlanıyor. Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, kursa katılımın üst seviyede olduğunu ve bunun sevindirici olduğu söyledi. Sayın Konukseven , ", İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Merkezi’nin desteğiyle engelli bireylerimizin becerilerinin geliştirilmesi, özgüven kazanmaları ve sosyal hayata uyum sağlamaları amacıyla açtığımız kursumuz kursiyerlerimizce memnuniyetle karşılandı. Sezen Orbay hocamızın katkılarıyla kursumuzun engelli bireylerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tam da bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu’na ve Karaman Halk Eğitim Müdürümüz Hüseyin Küçük’e teşekkür ediyorum" dedi.
Ali Konukseven:” Kent Konseyi fedakârlık ve çok koşturmayı gerektiren bir görevdir.”


Karaman Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerin artmasıyla kent ufkunun genişlediğini vurgulayan Sayın Konukseven şunları söyledi:” Farklı kesimlerden insanların bir araya gelerek oluşturduğu Kent Konseyi'nde öneriler ve gerçekleştirilen faaliyetler bizim için önemli bir yer tutmaktadır. Kent Konseyi fedakârlık ve çok koşturmayı gerektiren bir görevdir. Her şeyi belediyeden beklemek yerine, belediyeye yardımcı olacak çalışmalara imza atmak ve kentin menfaatine kararlarda belediye başkanı ve diğer kurum amirlerine yardımcı olmak bizlerin görevi. Karaman’da yapılan çalışmalara bakıldığında Kent Konseyi İlimizin ufkunu geliştirmek adına ciddi roller üstleniyor. Karaman Kent Konseyi, Karaman’a hizmet etmek isteyenler için çok güzel bir zemin. İsteyen herkes burada kendine yer bulabilir.” İfadelerini kullandı.
Sayın Konukseven konuşmalarının ardından Karaman Kent Konseyi’nin sosyal ve kültürel anlamdaki çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber