Kent Konseyinde Karaman Konuşuldu

Kent Konseyinde Karaman Konuşuldu

Recep Konuk; “Kent Konseyi, Farklı Fikirleri Bir Araya Getirerek Karaman’ın Kalkınmasına Öncülük Ediyor”

Karaman Belediyesi Kent Konseyi bugün (3.2.2017)  saat 10:00 düzenlediği toplantıda, Karaman'ın sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarını konuşmak üzere TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’un da katılımıyla Karaman halkıyla bir araya geldi. 

Recep Konuk; “ ’Ortak Payda Karaman’ Diyebilmek Önemlidir”
Karaman Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantıya; TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, daire müdürleri, Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, Karaman’da hayata geçirilen projeler, sosyal, ekonomik ve kültürel alandaki gelişmeler ve devam eden yatırımlar ele alındı. Toplantıda konuşan Recep Konuk, "insan fıtratı gereği farklı görüşlere, farklı düşüncelere sahip olabilir ama Karaman’ın gelişmesinde, kalkınmasında gerçekten ’Ortak Payda Karaman’ diyebilmek önemlidir. Kent Konseyini bu noktada gerçekten önemsiyorum. Farklı fikir ve görüşleri bir araya getirerek kalkınma noktasında en doğru kararın verilmesi sağlanıyor” dedi.  

Konuk; “Karaman Gelişmeye Açık Bir İl”
Recep Konuk, katılımcıların da farklı konularda görüşlerini paylaştığı toplantıda şu ifadelere yer verdi. “Bu tür toplantılarla kent konseyimizin farklı görüşlerdeki üyeleri ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Karaman sosyal ve kültürel anlamda gelişmeye açık ve taze bir il. Geçmişi çok derin ve köklü bir kent. Bir kentin geleceğine yönelik sağlıklı adımların atılabilmesi için istişare ve koordinasyon çok önemlidir. Görüş sahibi olmak en büyük kıymettir ve ideoloji sahibi olmak insan olmanın bir vasfıdır. Farklı görüşlerin bir arada bulunduğu Kent Konseyi aracılığı ile Karaman için güzel çalışmaların yürütüldüğüne inanıyorum. Bu anlamda bizler de yapılan bu çalışmalara elimizden gelen katkıyı veriyoruz.”

Konukseven; “Amacımız Karaman’ın Kalkınması”
Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ise “Bizler Kent Konseyine gönül vermiş bireyler olarak her zaman “Ortak Paydamız Karaman” sloganıyla çalışmalarımıza yön verdik. Bu düsturla çalışmalarımız bizi farklı görüşlere sahip olsak bile bir noktada buluşturdu. Amacımız ilimizin kalkınması için her alanda çalışmalar yürütmektir. İşte tam bu noktada sizlerle Kentimizin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarını konuşmak üzere bir araya geldik. Fikir ve görüşleriniz kentimizin kalkınması adına yürütülen çalışmalarımıza ve oluşturulacak yeni projeler için faydalı olacağını düşünüyorum” diye konuştu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber