Kepez'de Çalışmalar

Kepez'de Çalışmalar

Kepez Belediyesi, şehir hastanesinin yapılacağı Masa Dağı ile Antalya Bulvarı arasında 35 metre genişliğinde bir cadde açıyor.

Antalya'da Kepez Belediyesi, şehir hastanesinin yapılacağı Masa Dağı ile Antalya Bulvarı arasında 35 metre genişliğinde bir cadde açıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Zeytin Dalı Şehitleri" ismi verilen caddenin açılan bölümüne sathi asfalt döküldü.

Yolda inceleme yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şunları kaydetti:

"12 yılda, 1000 kilometreden fazla yeni yol açan belediyemiz, şimdi Masa Dağı ile Antalya Bulvarı'na birbirine bağlayan, Göçerler, Fatih ve Çankaya mahallelerimize muhteşem bir değer kazandıracak olan yeni bir yolu daha açıyor. Zeytin Dalı Şehitleri adını verdiğimiz caddemiz, Antalya'mıza hayırlı uğurlu olsun."

- Santral'de 40 yıllık tapu sevinci

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 40 yıllık bir mülkiyet sorununun daha çözüldüğünün müjdesini verdi.

Santral Mahallesi'nin batısında 161 dönümlük alandaki mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarını çözdüklerini açıklayan Tütüncü, "220 ailemiz yıllarca bekledikleri ay yıldızlı tapularına kavuştu." ifadesini kullandı.

Kepez Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle sembolik olarak 13 kişiye tapuları verildi.

- Sahaf Festivali'ne yoğun ilgi

Kepez Belediyesinin DokumaPark'ta bu yıl ikincisini düzenlediği Sahaf Festivali, yoğun ilgi görüyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında düzenlenen festival, kültürden müziğe edebiyata kadar birçok koleksiyonu alıcılarıyla buluşturuyor.

Geçmişin izlerini kitap sayfalarının aralarında arayanları bekleyen 2. Kepez Sahaf Festivali, 1 Kasım'da sona erecek.

Kepez'den Kısa Kısa

Kepez'den Kısa Kısa

Kepez'den Kısa Kısa

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber