Kepez'e 24 Derslikli Bir Okul Daha Kazandırıldı

Kepez'e 24 Derslikli Bir Okul Daha Kazandırıldı

Kepez ilçesinde ihtiyacı karşılayamayan Varsak Karşıyaka İlkokulu'nun bulunduğu araziye, mülkiyet problemlerini çözerek 24 derslikli okul yapıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye ekipleri Aktoprak Mahallesi'ndeki okulun bahçe düzenlemesini yaptı ve çevresindeki imar yollarını açtı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tütüncü, ilçeye 120'den fazla okul binası kazandırdıklarını belirtti.

İhtiyacı olan mahallelere yeni okul binaları kazandırmak için çalıştıklarını kaydeden Tütüncü, şunları ifade etti:

"Varsak Karşıyaka İlkokulu, binasının küçük olmasından dolayı ihtiyaca cevap veremiyordu. Yeni bir okul binasına ihtiyaç vardı. Okulun bulunduğu arsadaki mülkiyet problemini çözdük ve belediye meclisimizde kabul edilen imar revizyonu çalışması ile okul alanını büyüttük. Bu arsaya da devlet-hayırsever iş birliğiyle çok güzel 24 derslikli bir okul inşa edildi. Belediye olarak bahçesini sıcak asfalta kaplayarak ve çevresindeki imar yollarını açarak okulumuzu açılışa hazır hale getirdik. Kamile- Metin Yapar İlkokulu bölgeye, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun."

Kepez'e 24 Derslikli Bir Okul Daha Kazandırıldı

Kepez'e 24 Derslikli Bir Okul Daha Kazandırıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber