Kepez’in Kızları 6. Türkiye Şampiyonluğunu Kutladı

Kepez’in Kızları 6. Türkiye Şampiyonluğunu Kutladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kızlar Hentbol Takımı, Kulüplü Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olarak son 3 sezonda 6. Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Antalya'da Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kızlar Hentbol Takımı, Kulüplü Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu zaferle birlikte, takım son 3 sezonda 6 kez Türkiye şampiyonu olarak Antalya'nın spor tarihine geçti. Nadire Konuk Ortaokulu altyapısından yetişip Kepez'e transfer olan küçük kızlar, Sakarya'da düzenlenen finallerde 16 takım arasında yarıştı ve namağlup bir şekilde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Son iki sezonda kulüplü miniklerde Türkiye şampiyonluğunu kazanan takım, Ramazan Demirci açık alan müsabakasında da 3 Türkiye şampiyonluğu elde etti. Ayrıca, kendilerinden 2 yaş büyük sporcularla oynayan 2008 doğumlu oyuncularıyla küçükler kategorisinde Türkiye 3'üncülüğü kupasını kazanan Kepez'in hentbolcuları, milli takım antrenörlerinin dikkatini çekti.

Kız kardeşine hediye

Takımın kurucu Başantrenörü Sertan Sarpaş, her şampiyona finalinde olduğu gibi 17 yaşında gizli kalp krizi sonucu kaybettiği kız kardeşi Sibel Sarpaş'ı andığı tişört ile salona çıktı. Üzerinde "Bu da benim sana hediyem olsun. Asla unutulmayacaksın." yazılı ve fotoğraflı tişörtü ile Kulüplü Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonluğu kupasını da kaldıran Sarpaş, bunu gelenek haline getirdi.

Antalya'dan yetişen çocuklarımızla zirveye çıkmak çok güzel olduğunu belirten Sarpaş, kendilerine bu imkanı veren Kepez Belediyesi ile Nadire Konuk Ortaokulu yönetimine teşekkür etti. Kepez'in hentbolda marka olma yolunda olduğunun altını çizen Sarpaş, "Kızlarımız çok gayretli ve sıkı çalışarak, hak ederek başarılara imza attı. Kulüp, aile ve okul işbirliği ve hayal kurdurmayı başararak final kupalarına ulaştık." diye konuştu.

Kepez’in Kızları Namağlup Şampiyon

Kepez’in Kızları Namağlup Şampiyon

Kepez’in Kızları Namağlup Şampiyon

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber