Kıbrıs Gazisi Ramazan Kaya İçin Karaman'da Son Görev

Karaman'da vefat eden Kıbrıs Gazisi Ramazan Kaya son yolculuğuna uğurlandı.

10 Mayıs 2022 Salı günü Karaman Ahmet Yesevi Camiinde düzenlenen törene Karaman Valisi Mehmet alpaslan Işık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş, gaziler, merhum kayanın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Karamanlı gazi için Karaman Protokolü, yakınları, ve kader arkadaşları saf tuttu.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle birlikte bir süre omuzlarda taşınan merhum Kaya’nın cenazesi daha sonra şehir mezarlığında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenaze töreninin ardından Kıbrıs gazisi merhum Ramazan Kaya’nın ailesine taziyede bulunan Vali Işık, son yolculuğuna uğurladığımız merhum Ramazan Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum dedi.

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber