Kıbrıs İlim Üniversitesi Yeni Dönem İçin Hazır

Kıbrıs İlim Üniversitesi Yeni Dönem İçin Hazır

2019 – 2020 ÖSYM Kontenjan Verilen Bölümler, Öğrenim Süreleri, Puan Türü, Taban-Tavan Puan, Başarı Sıralamaları ve Ücretler konusunda açıklama yapıldı.

YKS sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Hafta için açıklanması beklenen sonuçların ardından tercih heyecanı başlayacak.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Karaman İl Temsilcisi Kamil Gökçe Kıbrıs’ta eğitim görmek isteyen öğrenciler için rehberlik hizmetlerine hazır olduklarını ifade etti.

İstanbul Aydın Üniversitesi destekleri ile farklı bir konuma sahip olan Kıbrıs İlim Üniversitesi, öğrencilerine % 50, %75 ve tam burslu imkânların yanı sıra özel fiyatlar ile Kıbrıs’ta kaliteli bir eğim imkânı sağlıyor.

Kıbrıs İlim Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Türkçe Öğretmenliği, Hukuk, Psikoloji, Bilgisayar Mühendisliği (İng), Elektrik- Elektronik Mühendisliği (İng), Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Adalet, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Optisyenlik ve Lojistik bölümlerinden oluşan bölümlere yeni bölümlerin eklenmesi çalışmaları da devam etmekte.

Karaman temsilcisi Gökçe üniversite öğrencisi adaylarına; 0537 066 59 47 numaradan detaylı bilgiler öğrenebileceklerini ifade etti.

Tabloları ayrıntılı görüntülemek için tıklayın.
 9b72b6ad-9cb9-4ec4-8d5b-9a6036f543c2.jpg69d5935d-5055-485b-b948-473679b93a5b.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber