Kılık Değiştiren Suçlu Konya'da Yangın Merdiveninde Yakalandı

Kılık Değiştiren Suçlu Konya'da Yangın Merdiveninde Yakalandı

Konya'da 5 ayrı suçtan 5 yıllık kesinleşmiş cezası olan ve kılık değiştiren kişi, polis ekiplerince yangın merdiveninde yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ve Suç Önleme Amirliği ekipleri, kaçakçılık ve benzeri 5 ayrı suçtan kesinleşmiş 5 yıllık ceza almış, 2013 yılından bu yana firar olan Adem Günaydın'ın izini sürdü.

Yaklaşık bir aydır süren çalışmalar sonucu zanlının ikamet ettiği adresi tespit eden polis ekipleri, adrese gittiğinde Günaydın'ı bulamadı.

Polisin geldiğini önceden gören Günaydın, apartmanın yangın merdiveninin en üst katına çıkarak peruklu ve takma sakallı bir şekilde saklanmaya başladı.

Polis ekipleri Günaydın'ı saklandığı yerde yakaladı. Zanlı, Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Günaydın, daha sonra da cezaevine gönderilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber