Kırmızı Işıkta Zincirleme Trafik Kazası

Kırmızı Işıkta Zincirleme Trafik Kazası

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı

Karaman’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası Atatürk Caddesi üzerinde Ebubekir Cami civarında bulunan ışıklarda meydana geldi.

Özellikle öğrencilerin cadde üzerinden güvenli geçiş için kullandığı yaya geçicinde bulunan ışıklarda yanan kırmızıda 70 C 0114 plakalı okul servisi ve hemen arkasında 34 MTN 11 plakalı otomobil beklemekte idi.

asdawe.jpg

Bu sırada Ereğli kavşağında alt geçitten çıkan Rahmi K. idaresindeki 42 CSU 08 plakalı otomobil ışıklara geldiği sırada duramayarak kontrolden çıktı ve durmakta olan Emre Ö. İdaresindeki 34 MTN 11 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle durmakta olan otomobilde, hemen önünde bulunan okul servisine çarptı.

İki otomobil ve bir okul servisinin karıştığı kazada serviste öğrenci olmadığı ve her iki otomobilinde sürücülerinin yara aldığı görüldü.

Yaralanan otomobil sürücüleri kaza mahalline çağırılan acil yardım ekibi tarafından Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken trafik ekipleri tarafından gerekli inceleme yapıldı.

Araçların yol dışı edilmesinin ardından yol trafiğe açılırken, kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kırmızı Işıkta Zincirleme Trafik Kazası

Kırmızı Işıkta Zincirleme Trafik Kazası

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber