Kış Şartları Zorlu Olsa Da Kamu Hizmetleri Vatandaşımızın Yanında

Kış Şartları Zorlu Olsa Da Kamu Hizmetleri Vatandaşımızın Yanında

Kaymakamımız Koray ÇELİK 10.02.2020 tarihinde Kışla köyüne tüm daire amirleri ile birlikte geniş kapsamlı bir ziyarette bulundu.

Kaymakamımız Koray ÇELİK 10.02.2020 tarihinde Kışla köyüne tüm daire amirleri ile birlikte geniş kapsamlı bir ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında Belediye Başkanı Ahmet İPEK ile İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali OKUDAN ve Abdulkadir ATEŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa CANLI, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri eşlik etti.
Kaymakamımız köy kahvesinde vatandaşların isteklerini dinleyip hal ve hatırlarını sorduktan sonra Kışla İlkokuluna ziyarette bulundu. Öğrencilere hediye takdimi sonrasında okulun ihtiyaçlarını tespit eden kaymakamımız bunların tamamlanması için gerekli talimatları verdi.
Ardından köy camisinde incelemelerde bulunan ve İlçe Müftüsünden bilgi alan kaymakamımız daha sonra köydeki örnek çilek bahçesini gezerek yerinde incelemeler yaptı.
Daha sonra köyde bulunan süt kooperatifini ziyaret eden kaymakamımız kooperatifin faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Kışla Köyünün ve Yenice bağlısının altyapı ve üstyapı eksiklerini İl Genel Meclis üyeleri ile inceleyen kaymakamımız, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve Özel İdare Müdürüne gördüğü eksikleri ve talepleri not aldırarak 2020 KÖYDES çalışmaları kapsamına dahil etmek üzere incelemelerini sürdürdü.
Son olarak Vakıf Müdürü ile birlikte hane ziyaretleri gerçekleştiren kaymakamımız kışlık erzak yardımlarını ailelerimize ileterek hal ve hatırlarını sordu, kış şartlarında özellikle ısınma sorunu yaşayan ihtiyaç sahibi tüm hanelerin bilgisini köy muhtarından istedi.
Kış şartları zorlu olsa da kamu hizmetini vatandaşın ayağına kadar götürme konusunda kararlı olduğunu belirten kaymakamımız köy ve mahallelerimize bu ziyaretleri periyodik olarak gerçekleştireceği bilgisini verdi.

6-_2_.jpg9-_2_.jpg7-_2_.jpg4-_2_.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber