Kış ve Koronavirüslü Gecelerde Karaman

Kış ve Koronavirüslü Gecelerde Karaman

Karaman’da da koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlar akşamları evlerinde kalıyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında akşamları başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklar büyük bir sessizliğe bürünüyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında,  14 Aralık Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması Karaman'da başladı.

Mevsim şartları ile gecelerin soğukluğu korona tedbirleri ile birleşimde yollarda ekiplere ait telsiz ve araç sesleri yankılanıyor.

Gün içinde yaşanan yoğunluklarda caddelere pek girdikleri görülmeyen kediler ve köpekler bu sessizliğin tadını kendilerince çıkarıyorlar.

İşletmelerin ve vatandaşların yoğun bulunduğu Aktekke Kent Meydanı, İstasyon ve İsmet Paşa Caddesi'nde ise kalabalıklar kısıtlama çerçevesinde son derece azaldı.

Polis ekipleri, açık olan lokantalara ve pastanelere sadece paket servisi yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kentin tüm mahalle ve caddelerine dağılan ekipler sokaklardaki vatandaşların evlerine girmelerini sağlıyor.

Karaman Habercisi olarak Karaman’da vatandaşlarımızın daha sağlıklı günler için tedbirlere uymaya devam etmeleri gerektiğini hatırlatmanın yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmamalarını onların da yiyecek ve içeceğe ihtiyaç duyduğunu belirtmek isteriz.
 

Karaman'da Kısıtlama Gecesi

Karaman'da Kısıtlama Gecesi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber