Kitap Değiştirir Temalı Okuma Etkinliği

Kitap Değiştirir Temalı Okuma Etkinliği

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) ‘Kitap Değiştirir’ temalı okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Kütüphane Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adile Uyar, Karaman Gevher Hatun Anaokulu’nun minik öğrencileri,  üniversite personeli, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

KMÜ Kütüphanesi önünde gerçekleştiren etkinlikte herkes sevdiği ve istediği bir kitabı otuz dakika boyunca okudu. Rektör Akgül’ün minik öğrencilere hikâye okumasıyla da etkinlik keyifli dakikalara sahne oldu.

icerik-066.jpg

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Rektör Akgül, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak Kütüphane Haftası nedeniyle okuma etkinliği düzenledik. İnşallah bundan sonraki dönemde halkımız da öğrencilerimiz de daha çok okumaya yönelirler.” dedi.

KMÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ahmet Kahrıman ise, “İl Halk Kütüphanesi ve Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi olarak ‘Okumak Değiştirir’ temasıyla daha bilinçli, vatanına milletine faydalı gençler yetişsin diye okuma etkinliği düzenledik. Herkese faydalı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adile Uyar, “Karamanoğlu Mehmetbey İl Halk Kütüphanesi olarak hafta boyu üniversitemizin katkılarıyla etkinlik düzenledik. Okumak aydınlanmak demektir.  Çağdaş bir ülke olabilmek için tüm Karaman halkını ve üniversite öğrencilerini kütüphanelerimize bekliyoruz.” dedi.

Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri, İl Halk Kütüphanesinde düzenlenecek olan masal okuma saatiyle devam edecek.

Kitap Değiştirir Temalı Okuma Etkinliği

Kitap Değiştirir Temalı Okuma Etkinliği

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber