Kızılay Hilal-i Ahmer Sergisi Ve Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Kızılay Hilal-i Ahmer Sergisi Ve Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu ile Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından 31 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla ‘Kızılay Hilal-i Ahmer’ sergisi ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Karaman Valisi Fahri Meral, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kızılay Şube Başkanı Adem Küçükyarma’nın yanı sıra davetliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılışının ardından sergilenen fotoğraflar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Sergi açılışının ardından ziyaretçiler ve öğrenciler kan bağışı kampanyasına katıldı. Tüm gün süren bağışı kampanyasında 109 ünite kan, 13 adet kök hücre bağışı yapılarak bir rekora imza atıldı.

Kampanyaya katılımın yoğun olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu Başkanı Büşra İlhan, “İnsanlar kan bağışı konusunda her geçen gün daha fazla bilinç sahibi oluyor.

Bizler de bu bilincin oluşması için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. İnsanlar için hayati önem taşıyan kan bağışı bir alışkanlık haline getirilmelidir.

Biz de düzenlemiş olduğumuz kampanya sonucunda 109 ünite kan, 13 adet kök hücre bağış topladık. Kan bağışı kampanyamızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve bağışları ile kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kızılay Hilal-i Ahmer Sergisi Ve Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Kızılay Hilal-i Ahmer Sergisi Ve Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber