Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Acar, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. yılına büyük bir gururla ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Cumhuriyet'in gösterdiği yolda çağdaş uygarlık seviyelerine ulaşma ve üzerine çıkma görevinin toplumca üstlenildiğini ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizi armağan eden Atatürk'e ve aziz şehitlerimize olan görevimizi yerine getirebilmemiz, onların emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla mümkün olacaktır. Unutmamalıyız ki biz, en zor zamanlarında bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş büyük bir milletiz. Bu güven ve istikrar ortamını korumaya devam edeceğiz. Milletçe barış ve kardeşliğin sesini daha da yükselttiğimiz bugünlerde her günkünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmayı hedeflemekteyiz. Muasır medeniyet seviyesine ulaşmayı ilke edindiğimiz, çağdaş ve demokratik bir dünya devleti olarak bize bu gururu yaşatan Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber