Kızlar Basketbol Yarı Final Müsabakaları Karaman'da Başladı

Kızlar Basketbol Yarı Final Müsabakaları Karaman'da Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt içi Faaliyetleri Programı kapsamında düzenlenen U18 Kızlar Yarı Final müsabakaları Karaman’da başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt içi Faaliyetleri Programı kapsamında Karaman’da düzenlenen U18 (Kız) Yarı Final müsabakaları Siirt İktisas Spor ile Kayseri Basketbol takımları arasında oynanan ilk gün karşılaşması ile başladı. Atatürk Spor Kompleksi KazımKarabekir Spor Salonu’nda 4 gün boyunca devam edecek müsabakalarda 12 takımdan 144 sporcu bir üst tur mücadelesi verecek. 4’lü grup şeklinde oynanacak müsabakalarda gruplarında birinci olan takımlar Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye finallerinde mücadele etme şansı yakalayacak.

Türk basketbol altyapısı için önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında ilimizin ev sahipliğinde düzenlenen U18 (Kız) Yarı Final müsabakaları bugün itibari ile başladı.

Ülkemizi ulusallar arası arenada temsil edecek geleceğin yıldız sporcularını bugün burada izlemek büyük bir şans. Özellikle bu spora gönül vermiş genç kardeşlerimizin bu müsabakaları kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. 4 gün boyunca devam edecek müsabakalarda tüm takımlarımıza başarılar diliyor, sakatlıksız, kazasız bir turnuva olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kızlar Basketbol Yarı Final Müsabakaları Karaman'da Başladı

Kızlar Basketbol Yarı Final Müsabakaları Karaman'da Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber