KMÜ Adana'da Tanıtıldı

KMÜ Adana'da Tanıtıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Adana’da Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı.

Adana Sheraton Grand Otel’de düzenlenen ve iki gün süren fuarda vakıf ve devlet üniversitelerinden oluşan 50’ye yakın yükseköğretim kurumu temsil edildi.

Adana’da eğitim gören çok sayıda öğrenci, rehber öğretmenleri eşliğinde üniversite stantlarını gezerek üniversite temsilcilerinden bilgi aldılar.

Öğrencilere üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında bilgi veren üniversite temsilcileri öğrencilere kurumlarının tanıtım materyallerini dağıttılar.

Adana’da düzenlenen fuarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Mahmut Tanrıverdi ve Murat Beyaz ile Personel Öğrenci Hasan Ortak temsil etti.

KMÜ Adana'da Tanıtıldı

KMÜ Adana'da Tanıtıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber