KMÜ, Arkeoloji Bölümü Öğrencilerinden Poster Sergisi

KMÜ, Arkeoloji Bölümü Öğrencilerinden Poster Sergisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Arkeoloji Bölümü öğrencileri tarafından poster sergisi düzenlendi.

Otuz iki posterin yer aldığı sergide öğrenciler, danışmanları eşliğinde hazırladıkları, arkeolojik eserlerin ve mimari yapıların yer aldığı posterleri sergilediler.

Arkeoloji Öğrenci Topluluğu Başkanı Erdoğan Muştu, "Arkeoloji, eski kültür ve uygarlıklardan geriye kalan her türlü alet, malzeme, ev eşyaları ve sanat yapıtları gibi maddi kalıntıları inceleyen kazı bilimidir. Arkeoloji bize geçmişten günümüze kadar olan gelişimi ifade eden bir alandır. Etkinliğimizde üniversiteli arkadaşlarımızla arkeolojinin kapsadığı konuları, derslerde neler öğrendiğimizi paylaşmak istedik. Posterlerin hepsini Arkeoloji Bölümü öğrencileri hazırladı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonunda düzenlenen poster sunumu iki gün ziyaretçileriyle buluşacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber