KMÜ Çocuk Üniversitesi Karamanlı Çocukların Hizmetinde

KMÜ Çocuk Üniversitesi Karamanlı Çocukların Hizmetinde

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde açılan Çocuk Üniversitesi faaliyetlerine devam ediyor

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, KMÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihat Abdioğlu ve Çocuk Üniversitesi eğitmenlerinden 2019 Kış Okulu programıyla ilgili bilgiler aldı.

İlk kez, bir haftalık eğitim-öğretim programı ile yarıyıl tatilinde öğrencilere kapılarını açan Çocuk Üniversitesinde 20 ortaokul ve 10 ilkokul öğrencisinin programa dâhil olduğunu belirten Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Abdioğlu, “Öğrencilere yönelik STEM ve robotik uygulamaları, akıl ve zekâ oyunları, model uçak atölyesi, sanat atölyesi, kurabiye atölyesi, drama atölyesi ve ritim kursunun yanı sıra çeşitli bilimsel, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirilecek.” dedi.

 Kuntoğlu öğrencilerin küçük yaşlardan itibaren ilgi ve becerileri doğrultusunda bilimsel çalışmalardan kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde bulunmasının önemine değinerek ileriki dönemler açısından çalışmaların güzel bir başlangıç olduğunu belirtti. Kuntoğlu, Çocuk Üniversitesi çalışmalarında Cihat Abdioğlu’na ve eğitmenlere başarılar diledi.

23094025_6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber