KMÜ İle Eğitim Bir Sen Arasında İşbirliği Protokolü

KMÜ İle Eğitim Bir Sen Arasında İşbirliği Protokolü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversites (KMÜ) ile Memur Sen Konfederasyonu Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Karaman Şubesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Eğitim Bir Sen Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir’in imzasıyla yürürlüğe giren protokolün imza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner ve sendika şube temsilcileri katıldı.

Protokol ile sendika üyelerinin bilgi ve becerilerini arttırmanın yanı sıra üyelerin kariyerlerini geliştirmeye yönelik her türlü eğitim faaliyetini gerçekleştirmek üzere KMÜ bünyesinde bulunan enstitü ve fakültelerdeki lisansüstü programlar ile diğer eğitime yönelik programlardan yararlanmalarını amaçlanıyor.

Rektör Akgül, eğitimde işbirliğini arttırmaya yönelik projelere her zaman destek vereceklerini belirterek, “Eğitim faaliyetlerini içeren projeler için bütün sivil toplum kuruluşlarına üniversitemizin kapısı açıktır. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Özdemir ise KMÜ ile böyle bir işbirliği içerisinde bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

KMÜ İle Eğitim Bir Sen Arasında İşbirliği Protokolü

KMÜ İle Eğitim Bir Sen Arasında İşbirliği Protokolü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber