KMÜ İstanbul'da Üniversite Tanıtım Fuarında

KMÜ İstanbul'da Üniversite Tanıtım Fuarında

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Educaturk Fuarcılık tarafından İstanbul’da düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katıldı.

21-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Educaturk Üniversite Tercih Fuarı, ülkemizdeki üniversiteler ile öğrencileri aynı çatı altında buluşturdu.

Üç gün süren fuarda öğrenciler üniversite temsilcileri ile birebir görüşerek üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında merak ettikleri sorulara cevap ararken üniversite temsilcileri de dağıttıkları tanıtım materyalleri eşliğinde öğrencilere ışık tuttu.

İstanbul'da düzenlenen fuarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Aliye Kıray, Mahmut Tanrıverdi ve Murat Beyaz temsil etti.

kmu-tanitim-fuari-istanbul.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber