KMÜ Kazım Karabekir MYO'dan Bir Dizi Etkinlik

KMÜ Kazım Karabekir MYO'dan Bir Dizi Etkinlik

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu (KMÜ KKMYO) öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

KKMYO, Kardeş Okulla 29 Ekim’i Kutladı

İlk olarak, KMÜ Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu ile Kâzımkarabekir Piri Reis İlkokulu öğrencileri kardeş okul projesinde buluştu.

27 Ekim Cuma günü ilkokulu birlikte süsleyen öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine de el ele katıldılar. Okul müdürleri, etkinliklerin devam edeceğini belirtirken öğrenciler birlikte vakit geçirmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yüksekokulda Rekor Kan Bağışı

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin düzenlediği diğer bir etkinlik ise ‘Kan Bağışı’ oldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı sırasında uzun kuyruklar oluştu ve 7 saatte içerisinde 111 ünite kan alındı.

“Mutlu Ettik Mutlu Olduk”

Son olarak ise KKMYO Sosyal Hizmetler Bölümü birinci sınıf öğrencileri Karaman’da bulunan Ahmet Mete Huzurevini ziyaret etti.

Öğrenciler, önce huzurevi yetkilileri tarafından kuruluşun iş ve işleyişi, düzenlenen kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından yaşlılarla buluşan öğrenciler Huzurevi sakinleriyle keyifli saatler geçirdiler. Maniler, türküler ve hikayelerle renklenen program yüzlerde oluşan tebessümle son buldu.

baslk-015.jpg

KMÜ Kazım Karabekir MYO'dan Bir Dizi Etkinlik

KMÜ Kazım Karabekir MYO'dan Bir Dizi Etkinlik

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber