KMÜ Koreli Ziyaretçilerini Ağırladı

KMÜ Koreli Ziyaretçilerini Ağırladı

Koreli Heyetten Rektör Akgül’e Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong-Who Cho ile Kore Kültür Merkezi Temsilcisi Yoon Seo Han’ı makamında kabul etti.

Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi işbirliği ile 'Kore Kültür Günü’ etkinlikleri kapsamında Karaman’a gelen Cho ve Han, üniversitedeki etkinlikler öncesinde Rektör Akgül’ü ziyaret ederek üniversitenin salonları ve imkânlarını kendilerine açan Prof. Dr. Akgül’e göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ettiler.

Rektör Akgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Farklı kültürlerin ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenen etkinliklerle tanıtılması güzel bir kültürel iklim oluşturuyor. Kore, ülkemiz tarihi açısından da önemli ve dost bir ülke bizim için. Sizleri Karaman’da ve üniversitemizde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduk.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

krz1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber