KMÜ Öğrencileri Çocuklara Şenlik Düzenledi

KMÜ Öğrencileri Çocuklara Şenlik Düzenledi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyeleri, Akademik Danışmanları Doç. Dr. Murat Tekin öncülüğünde Ayrancı İlçesi Berendi Köyü’nde çocuk şenliği düzenlediler.

Bir Çocuk, Bir Umut Şenliği

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikle Berendi İlkokulunda eğitim gören çocuklar doyasıya bir gün yaşadılar.

Şenlik kapsamında öğrencilerle çeşitli fiziksel aktiviteler yapılarak oyunlar oynanırken çocuklara hulahop çemberleri, atlama ipleri, top, defter ve ayakkabı yardımında bulunuldu. Ayrıca İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından çocuklara diş macunu ve boyama kitapları dağıtıldı.

Şenlikle ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Murat Tekin, Berendi İlkokulunda eğitim gören çocuklara çeşitli fiziksel aktiviteler yaptırmanın yanı sıra eğlenmelerini de sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu: “Bakışları duru, masum, hayata umutla ve mutlulukla bakabilen çocukları sevindirmek istedik.

Dostoyevski’nin söylediği gibi ‘Çocuk dünyanın en büyük mutluluğudur.’ Buradan hareketle gerçekleştirdiğimiz şenliğin amacına ulaştığını düşünüyorum. Emeği geçen kurum, kuruluş ve şahıslara, ayrıca öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber