KMÜ Öğrencileri Yeni Bir Projeye İmza Attı

KMÜ Öğrencileri Yeni Bir Projeye İmza Attı

KMÜ Öğrencileri tohumlu kalem ile Yeni bir Projeye İmza Attı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Öğrenciler Ahmet Selim Kartal, Ramazan Doğan ve Kerim Tunahan ‘Güncel İşletmecilik Sorunları’ seçmeli derslerinde işledikleri sosyal sorumluluk konusundan ilham alarak ‘Daha Yeşil Bir Dünya Sizinle Mümkün’ sloganı ile farkındalık oluşturmak için yola çıktılar.

Öğrenciler yeşilin önemine vurgu yapmak amacıyla üniversite içerisinde özel tasarımlı tohumlu kalem dağıttılar.

“Projemize ‘Daha Yeşil Bir Dünya Sizinle Mümkün’ sloganını vererek yeşilin önemine dikkat çekmek istedik." diyen Kartal, Doğan ve Tunahan "Projemiz tamamen gönüllülük esasına dayalı bir proje. Geliştirmiş olduğumuz özel tasarımlı ve tohumlu kalemle hem geri dönüştürülebilir ürünlerin kullanımını artırmak hem de tohum sayesinde yeşil bir dünya için farkındalık oluşturmak istedik. Projemize kendi fakültemizdeki hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımıza tohumlu kalemleri ve amacımızı anlatarak başladık.

Geri dönüşler çok güzel oldu; kalemlerin arkasında bulunan kahkaha çiçeği tohumları oldukça dikkat çekti. İnşallah bundan sonraki süreçte projemiz daha geniş alanlara yayılır ve sloganımızı toplumun her kesimine aksettirebiliriz.” şeklinde açıklamada bulundular.

Öğrenciler proje ile 50 adet tohumlu kalemi, doğaseverlerle buluşturdular.

KMÜ Öğrencileri Yeni Bir Projeye İmza Attı

KMÜ Öğrencileri Yeni Bir Projeye İmza Attı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber