KMÜ Öğrencilerinden Çanakkaleye Ziyaret

KMÜ Öğrencilerinden Çanakkaleye Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından düzenlenen üç günlük gezi programıyla 150’yi aşkın KMÜ öğrencisi Çanakkale gezisine katıldı.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve üniversite personelinin katılımıyla gerçekleşen uğurlama töreninin ardından yola çıkan öğrenciler milli mücadelenin destanlaştığı Çanakkale’yi görme ve şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etme imkânı buldu.

Dört otobüslük bir ekiple Çanakkale’ye giden öğrenciler burada Arıburnu, Conkbayırı, Anzak Koyu, Rumeli Mecidiye Tabyası gibi savaşın seyrini değiştiren cephelerin yanı sıra 57. Alay Şehitliği ve Büyük Şehitler Abidesi'ni ziyaret ettiler.

scesrk.jpg

KMÜ Öğrencilerinden Çanakkale Ziyareti

KMÜ Öğrencilerinden Çanakkale Ziyareti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber