KMÜ Öğrencilerinden Her Türlü Şiddete Hayır Çağrısı

KMÜ Öğrencilerinden Her Türlü Şiddete Hayır Çağrısı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Cinsel İstismar, Kadına Şiddet ve Pedofili’ ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

KMÜ öğrencileri adına basın açıklamasında bulunan Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu Başkan Yardımcısı Selçuk Gül, şunları dile getirdi: “Bilindiği üzere son günlerde yaşanan istismar olayları ülkemizde yaşayan her vatandaş gibi bizleri de derinden yaralamıştır. Gün geçtikçe artan taciz, tecavüz, şiddet, pedofili ve çocuk istismarı olayları iğrenç boyutlara ulaşmış, önüne geçilmez bir vaziyet almıştır. Genç Girişimciler Topluluğu olarak her türlü istismara ve şiddete, tacize, pedofiliye karşı olan mücadelemiz artarak devam edecektir. Minicik bedenlerin atamadığı her çığlık bizim çığlığımızdır. Bunu yapan kişiler insan değildir ve bu sebepten ötürü o kişilere insan gibi davranılamayacağı gibi insan gibi de yargılanmamalıdırlar. Bu kişiler için mutlak suretle idam cezası getirilmesini istiyoruz. Saygılarımızla.”

KMÜ Öğrencilerinden Her Türlü Şiddete Hayır Çağrısı

KMÜ Öğrencilerinden Her Türlü Şiddete Hayır Çağrısı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber