KMÜ Öğrencisi Mehmet Çataltepe’den Örnek Babalık

KMÜ Öğrencisi Mehmet Çataltepe’den Örnek Babalık

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren, evli ve üç çocuk babası Mehmet Çataltepe törenin ardından duygularını paylaştı.

İki yıl önce çok büyük tereddütlerle okula başladığını dile getiren Mehmet Çataltepe, bu zorlu süreci başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başarının oluşmasında emek vermenin yanı sıra hayal etmenin de çok önemli olduğuna dikkat çeken Çataltepe konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üniversite okumaya kızlarım için karar verdim ve kararımın arkasında durarak çok çalıştım. İnşallah kızlarım da benim gibi üniversite okuyacaklar ve mezun olacaklar. Onlara örnek bir baba olmak için emek verdim ve şükürler olsun ki bunu başardım. Çok zorlu bir dönem geçirdim. Sekiz saatlik mesainin ardından eğitim almak, eve o yorgunlukla ulaşmak gerçekten tarif edilemez bir zorluk. Fakat eşim ve çocuklarım bana bu süreçte çok destek oldular. Eğer siz bir baba olarak evde kitapla, dersle uğraşırsanız çocuklarınız sizden daha fazlasını yapmak için gayret gösterir. En çok hoşuma giden konu da bu olsa gerek.”

Mehmet Çataltepe’nin eşi de duygularını paylaşarak, “Bu zorlu süreçte evde üç kızım bir de Mehmet olmak üzere dört tane çocuğum vardı. Bunun yanı sıra üç öğrenci ile ilgilenmek zorunda kaldım. Ama emeğimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyum.” dedi.

Son olarak Mehmet Çataltepe’nin kızları da babalarını örnek alacaklarını söyleyerek mutluluklarını ifade ettiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber