KMÜ Rektörü Akgül'den Başkan Çalışkan'a Ziyaret

KMÜ Rektörü Akgül'den Başkan Çalışkan'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette iki kurumun da birlikte hareket ederek Karaman’ın gelişmesine hız kazandırılacağı vurgulanırken Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında: “Üniversitemize yeni rektör olarak atanan Sayın Mehmet Akgül Beyefendiye hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum. Üniversiteler, şehir hayatı için önemli kurumların başında gelir. İnşallah Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitemiz, yeni Rektörümüz Sayın Mehmet Akgül Bey ile çıtasını yükselterek ülkemizdeki sayılı üniversiteler arasına gireceğine olan inancım sonsuzdur. Biz de yerel yönetim olarak her konuda kendisiyle birlikte ortak hareket etmeye ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
    
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ise konuşmasında; aynı azim ve kararlılık içerisinde çalışmalar yürüterek üniversiteyi her yönüyle daha etkin ve bilimsel gelişmelere öncülük eden bir konuma getirebilmek için çalışacaklarını söyledi.    

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber