KMÜ Rektörü Akgül'den Vali Tapsız'a Ziyaret

KMÜ Rektörü Akgül'den Vali Tapsız'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman Valisi Süleyman Tapsız'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette KMÜ Rektörlüğü görevine atanması nedeniyle Prof. Dr. Akgül’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Tapsız, son yıllarda yapılan çalışmalarla Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin tercih edilen ve saygın bir konuma geldiğini belirterek, üniversitenin gerek alt yapısı ve gerekse öğrencilerine sunduğu teknik ve sosyal imkânlarla öğrencilerine çeşitli avantajlar sunduğunu söyledi.
 
Özgün bir yapıya sahip olan üniversitelerin bilimsel çalışmalara kaynaklık eden ve bu yönüyle ön plana çıktığı eğitim yuvaları olması gerektiğini söyleyen Vali Tapsız, üniversitelerin yapılan ve yapılacak akademik ve bilimsel çalışmalarla ülkemizin uluslararası alandaki gelişimine önemli katkılar sağlayacağına olan inancını belirtti.
 
Prof. Dr. Mehmet Akgül de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin yapılan çalışmalarla birlikte çağdaş eğitim normlarına sahip bir yapıya kavuşturulduğunu belirterek bundan sonra da aynı azim ve kararlılık içerisinde yürütülecek çalışmalar sayesinde üniversitemizi her yönüyle daha etkin, bilimsel gelişmelere öncülük eden bir konuma getirebilmek için çalışacaklarını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber