KMÜ Rektörü Akgül’e Ziyaretler Devam Ediyor

KMÜ Rektörü Akgül’e Ziyaretler Devam Ediyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, ziyaretçilerini makamında kabul etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Özel Karadağ Anadolu Lisesi mütevelli heyetini, Araştırmacı Yazar Yusuf Yıldırım’ı ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Karaman İl Müdürü Enver Yazıbaşı’nı   makamında kabul etti.

* Özel Karadağ Anadolu Lisesi mütevelli heyetinde yer alan ve okulun öğretmenlerinden olan Mehmet Önal ile Osman Demirci ziyaretlerinde Rektör Akgül’e yeni açılan okul hakkında bilgi vererek geleceğe dair eğitim planlamalarını paylaştılar.

* Yusuf Yıldırım, ziyarette Rektör Akgül’e Yunus Emre Divanı ve Karaman mezar taşları ile ilgili yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra yeni çıkacak olan kitabı hakkında bilgi verdi.

* KYK İl Müdürü Enver Yazıbaşı ziyarette Rektör Akgül’e Karaman’daki mevcut yurtların durumu hakkında bilgi verdi.
Rektör Akgül de gerek yurtlardaki mevcut öğrenciler gerekse 2017 ÖSYS sonuçlarının ardından KMÜ’ye yerleşen öğrencilerin barınma konusunda kesinlikle mağduriyet yaşamayacaklarına inandığını belirterek, “Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz KMÜ ailesinin birer ferdi olmalarının yanı sıra varlıklarıyla Karaman'a da değer katmaktadırlar.

Evlatlarımız olarak gördüğümüz öğrencilerimizin, burada bulunacakları sürede en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmeleri, eğitim yaşantılarında herhangi bir aksama yaşamaksızın barınma ihtiyaçlarını karşılamaları en büyük temennimizdir.

Öğrencilerimiz ailelerinden uzakta olmalarına rağmen KYK İl Müdürlüğümüzün destekleriyle yurtlarımızda güven içinde barınmaktadırlar.” dedi.

rektor-akgule-ziyaretler-ic.jpg


 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber