KMÜ Rektörü Mehmet Akgül Rektör Sami Özgül'ü Ziyaret Etti

KMÜ Rektörü Mehmet Akgül Rektör Sami Özgül'ü Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül’ü ziyaret etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Mehmet Akgül yapmış olduğu ziyarette, geçtiğimiz ay rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Sami Özgül’ü tebrik ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve kendisine başarılar diledi.

Prof. Dr. Sami Özgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Akgül’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

Rektör Akgül ve Rektör Özgül ziyarette yeni kurulan Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak üniversiteler arası işbirliğinin önemi üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

thumbnail_img_2727.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber