KMÜ Rektörü Mehmet Akgül'den Şehidimiz İçin Taziye Mesajı

KMÜ Rektörü Mehmet Akgül'den Şehidimiz İçin Taziye Mesajı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girdikleri mücadele sonucu hayatını kaybeden 8 şehidimiz için taziye mesajı yayımladı.

KMÜ Rektörü Mehmet Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın Irak tarafından ülkemize sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle yaşadıkları çatışma neticesinde 6 askerimiz ve 2 korucumuzu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onların vatan için verdikleri kahramanca mücadeleyi milletimiz unutmayacak, hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu vesileyle, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyor; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber