KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'den Sevindirici Haber

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'den Sevindirici Haber

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs bulaşan ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Akgül taburcu oldu.

Karaman'da koronavirüs teşhisi konulan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül tamamlanan tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

Sosyal medya hesabından durumunu paylaşan Rektör Akgül şunları ifade etti.

"14 Temmuz Salı günü rahatsızlığım sebebiyle gittiğim Karaman Eğitim Araştırma Hastanemizde yapılan tetkikler sonucu COVID-19 testim pozitif çıkmıştı.

Yaklaşık 14 günlük tedaviden sonra bugün sağlığıma kavuşarak taburcu olmuş bulunmaktayım.Tanı ve tedavi sürecinde her türlü fedakarlığı gösteren Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz'ın nezdinde Karaman Eğitim Araştırma Hastanemizin tüm çalışanlarına sonsuz ve en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Maske, mesafe ve temizlik konusunda mutlaka hassasiyet gösterelim."

Karaman Habercisi olarak Rektör Akgül'e görevinin başında nice sağlıklı günler dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber