KMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

KMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Eket Fuarcılık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katıldı.

Ankara Anfa Altınpark'ta 13-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ve öğrencilerin yaz mevsimine rağmen yoğun ilgi gösterdiği fuarda KMÜ'nün yanı sıra ülkemizdeki diğer özel ve devlet üniversiteleri de kendilerini tanıtma imkânı buldular.

İki gün süren fuarda öğrenciler üniversite temsilcileri ile birebir görüşerek üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında merak ettikleri sorulara cevap ararken üniversite temsilcileri de dağıttıkları tanıtım materyalleri eşliğinde öğrencileri aydınlattılar.

basliksiz-1-028.jpg

Ankara'da düzenlenen fuarda KMÜ'yü Ayşegül Yıkılmaz, Nefise Yüksel Taşar, Mahmut Tanrıverdi ve Murat Beyaz temsil etti.

KMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

KMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber