KMÜ Voleybolda Birinci Lige Çıktı

KMÜ Voleybolda Birinci Lige Çıktı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Voleybol Takımı, Sivas'ta yapılan Üniversiteler arası İkinci Lig Voleybol Müsabakalarında şampiyon olarak birinci lige yükseldi.

Turnuva ile ilgili görüşlerini paylaşan KMÜ Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Öğretim Görevlisi Kemal Kabasakal, 20-22 Aralık tarihlerinde düzenlenen müsabakalar sonucunda takım olarak büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, “Sonunda şampiyon olduk ve birinci lige çıkmaya hak kazandık. Öğrencilerimle gurur duyuyor ve onları yürekten kutluyorum. Bundan sonra KMÜ Voleybol takımı olarak üniversitemizi birinci ligde de en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Üniversite yönetimimize ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber