KMÜ'de 5. Üniversite Tanıtım Günleri Yapılacak

KMÜ'de 5. Üniversite Tanıtım Günleri Yapılacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Üniversite Tanıtım Günleri, 02-03 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

"741. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" çerçevesinde KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda yapılacak olan KMÜ Tanıtım Günleri'nde iki gün boyunca üniversitenin akademik birimleri tarafından bilgilendirme stantları açılarak ziyaretçilere üniversite ve bölümleri tanıtılacak.

KMÜ Tanıtım Günleri, 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 09.30'da il ve üniversite protokolünün katılacağı açılış töreniyle başlayacak. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından üniversitenin tanıtım filmi gösterilecek. Sonrasında KMÜ Ritim Atölyesinin ve Halk Oyunları Ekibinin gösterileri sahne alacak. Program, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün açılış konuşması ve KMÜ hakkında bilgilendirme sunumuyla devam edecek; KMÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Evi Genç Sanat Topluluğunun vereceği kısa müzik dinletisinin ardından stantların ziyaretiyle son bulacak.

utg-link.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber