KMÜ'de Kandil Etkinliği

KMÜ'de Kandil Etkinliği

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrenci Toplulukları tarafından Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtıldı.

KMÜ Kültür Ahlak ve Medeniyet Topluluğu ile Üniversiteli Aktif Gençler Topluluğunun yerleşke içerisinde düzenlediği kandil simidi ikramına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Topluluk Başkanları Mehmet Furgan Çörten ve Ferhat Tuncay Ceynaklı Miraç Kandili'nin önemine dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Vuslat namazdır, namazda miraçtır. Bugün Peygamber efendimiz yükselerek Allah'ın huzuruna çıkmıştır. Yükseliş manasına gelen miracın, toplum olarak da yükselmemize vesile olmasını ümit ediyoruz. Karamanoğlu Mehmetbey ailesinin ve tüm Müslümanların miraç kandili mübarek olsun." ifadelerinde bulundular.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber