KMÜ'de Mezun Öğrenciler Buluşması

KMÜ'de Mezun Öğrenciler Buluşması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından "Mezun Öğrenci Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Yönlendiriciliğini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Alper Yusuf Köroğlu'nun yaptığı programa KMÜ mezun öğrencileri Hülya Kızıldağ, Aylin Uysal ve Büşra Mutlu'nun yanı sıra üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından söz alan mezun öğrenciler sırasıyla kendilerini tanıtarak, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sürecinde yaşanan zorluklar ve elde ettikleri başarılar, mezuniyet sonrası yaşadıkları tecrübeler ve gelecek döneme ilişkin planlamaları üzerine paylaşımda bulundular.

Öğr. Gör. Dr. Alper Yusuf Köroğlu ise, "Asıl meziyet siz değerli öğrencilerimizdeydi. Bizler emek veren, öğrenmek isteyen ve bu işi yapmak isteyen öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Unutmayın ki bu sizlerin başarısıydı."

Program katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi

KMÜ'de Mezun Öğrenciler Buluşması

KMÜ'de Mezun Öğrenciler Buluşması

KMÜ'de Mezun Öğrenciler Buluşması

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber