KMÜ'de Müzik Dinletisi

KMÜ'de Müzik Dinletisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 741. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri kapsamında müzik dinletisi düzenlendi.

Klarnette Yılmaz Pekin, kemanda Süleyman Ali Ünüvar, udda İsmail Özsoy, kanunda Şevki Altan Uyar ve ritim sazlarda Kamil Şener’in yer aldığı sazende ekibine Osman Gözel, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ve Bilgehan Uyar da solist olarak eşlik etti.

Program boyunca solistler tarafından Bir Kızıl Goncaya Benzer Gülüşün, Hasretinle Yandı Gönlüm, Hani O Bırakıp Giderken Seni, Elbet Birgün Buluşacağız, Bak Yine Geçti Bahar, Fikrimin İnce Gülü, Gel Gitme Gözüm Yollarda, Bir Sevgi İstiyorum, Mihrabım Diyerek, Özlediğim Şarkısın Kulaklarımda, Ellerim Böyle Boş mu Kalacaktı, Şu Güzeller Güzeli Yar Gibi Geldi Bana şarkılarının seslendirildiği dinletide salonu dolduran müzik severler keyifli anlar yaşadı.

KMÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Evi Türk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen müzik dinletisi, dinleyenlerin alkışları eşliğinde sazende ekibi ve solistlerin seyircileri selamlarının ardından sona erdi.

basliksiz-1-211.jpg

KMÜ'de Müzik Dinletisi

KMÜ'de Müzik Dinletisi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber