KMÜ'de Tuğrul Selmanoğlu Söyleşisi

KMÜ'de Tuğrul Selmanoğlu Söyleşisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Topluluğu tarafından söyleşi düzenlendi.

Youtuber Tuğrul Selmanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşiyi çok sayıda öğrenci takip etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marş’ının okunmasının ardından Üniversiteli Aktif Gençler Öğrenci Topluluğu Başkanı Muhammet Özcan selamlama konuşması yaparak Youtuber Selmanoğlu’nu sahneye davet etti.

Selmanoğlu, ‘Beklenen Millet’ sunumunun içeriğinin Yeni Zelanda ile alakalı olduğunu söyleyerek bu zamana kadar gitmiş olduğu 40 İslam ülkesinde gözlemlediklerini öğrencilerle paylaştı.

“Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur”

Gittiği ülkelerdeki Müslümanlara karşı gösterilen tepkilere dikkat çeken Selmanoğlu, “Hrıstiyanlar Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyorlar. Bu ülkelere gitmemdeki en büyük sebep 100 yaşın üzerindeki bir ninenin ‘Türkler bizi kurtaracak diye bekliyorum’ demesi ve üzerimde bir sorumluluk hissetmiş olmam. Yurt dışında ‘Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur’ diye biliniyor ve her camide bizlere dua ediyorlar.” dedi.

“Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor”

Selmanoğlu, “Afrika’daki insanlara merhametsizce davranıyorlar ve onları köle olarak çalıştırıyorlar. İslam’ı kötü göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Batı’nın gerçek yüzünü Afrika’da çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Batı’nın soykırım yapmadığı yer kalmadı fakat hala kendileri demokrasiden bahsedebiliyor. Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Söyleşi plaket takdimi ve Tuğrul Selmanoğlu’nun kitabını imzalamasıyla sona erdi

KMÜ'de Tuğrul Selmanoğlu Söyleşisi

KMÜ'de Tuğrul Selmanoğlu Söyleşisi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber